coachingways-executive-logo

آموزش، رشد و توسعه سازمانی

ما در کوچینگ ویز خاورمیانه، سال ۲۰۲۰ دپارتمان سازمانی خود را با هدف گسترش فرهنگ کوچینگ در سازمان‌ها و آموزش و توسعه مهارت‌های نرم، لیدرشیپ و رهبری راه‌اندازی کردیم. در مدت زمان کوتاهی توانسته‌ایم درکنار تعداد زیادی از سازمان‌های معتبر و بنام باشیم و آنها را در روند رشد، توانمندسازی مدیران و سرمایه‌های انسانی، از طریق آموزش و ارائه خدمات کوچینگ همراهی کنیم.

خدمات ما

کوچینگ فردی

کوچینگ فردی

در دنیای رقابتی امروز، سازمان‌ها به دنبال بهبود عملکرد، افزایش بهره‌وری، در دستیابی به اهداف خود هستند. در این فرآیند، کوچ‌های سازمانی با استفاده از تکنیک‌های حرفه‌ای، به مدیران و کارکنان سازمان کمک می‌کنند تا به بهترین نحو از منابع و ظرفیت‌های خود و سازمان استفاده بهرمند شوند و توسعه‌ی دائمی را تجربه کنند. از جمله اهدافی که در کوچینگ سازمانی استفاده می‌شود، می‌توان به توسعه مهارت‌‎های مدیریتی، مدیریت زمان، افزایش تعلق، مدیریت تعارض، مدیریت ارتباطات و تیم‌ها، تفویض اختیار، مدیریت تغییر و انجام پروژه‌های مختلف اشاره کرد.

manager as a coach

مدیر در نقش کوچ

مدیریت یک تیم به اندازه کافی چالش برانگیز است. اما در شرایطی مانند یک بیماری همه‌گیر جهانی، نرخ تغییر در محیط‌های کاری شبیه آنچه قبلاٌ دیده شده است، نیست و رهبران و مدیران باید با چالش‌هایی که قبلاً هرگز با آنها برخورد نکرده اند، روبه‌رو شوند. کل ساختار تیم‌ها و سازمان‌ها دائماً در حال تغییر هستند، با این حال انتظار می‌رود مدیران همچنان در سطح بالایی عمل کنند. هدف مدیر به عنوان کوچ توسعه توانایی و اعتماد مدیران و سرپرستان در ارائه بازخورد حمایتی، توسعه‌ای و تاثیرگذار است که عملکرد بالا و توسعه حرفه‌ای را در دیگران تشویق می‌کند.

Co-Development

توسعه مشارکتی نوعی رویکرد حرفه‌ای برای توسعه افرادی است که از یکدیگر برای بهبود عملکرد خود یاد می‌گیرند. فضایی که افراد بدون آنکه احساس قضاوت شدن یا مورد انتقاد قرار‌گرفتن داشته باشند، چالش‌های خود را در آن بیان کرده و به یکدیگر گوش می‌دهند. بیش از آنکه روشی برای حل مسئله باشد، روشی برای توسعه حرفه‌ای است. در یک تمرین ساختارمند، درباره چالش‌های شرکت‌کنندگان به صورت فردی و گروهی تأمل و تفکر می‌شود و این چالش‌ها تسهیل می‌شوند. این روش ایجاد فضای پذیرش آسیب‌پذیری خود و دیگران، اعتماد متقابل، بیان موفقیت‌ها، چالش‌ها، مشکلات، بازنگری در باورها و تغییر در چارجوب‌ها را ممکن می‌سازد.

Shared Vision

این کارگاه آموزشی به منظور تقویت همکاری و هماهنگی در گروه‌های کاری ارائه می‌شود. شرکت‌کنندگان با استفاده از روش‌های تعاملی و تمرینات گروهی، با همکاری و یکپارچگی بیشتری در تحقق اهداف مشترک خود موفق خواهند شد. مفاهیمی مانند ارتباطات داخلی و خارجی، انگیزه، هدف و ارزش‌های مشترک و غیره بررسی می‌شوند. این روش به شما کمک می‌کند تا با مفهوم Shared Vision آشنا شوید و با استفاده از این مفهوم، تیم خود را هدایت کنید و با روش‌های جدید و مدرنی که به بهبود ارتباطات و افزایش هم‌افزایی تیمی می‌انجامد، آشنا می‌شوید.

خرد جمعی و کار تیمی

برای دستیابی به اهداف سازمان همیشه چند ذهن، بهتر از یک ذهن، آنها را در رسیدن به اهداف کاری یاری خواهد کرد. تلاش همدلانه گروهی از افراد برای رسیدن به هدفی مشترک یا تکمیل یک فرآیند است که به موثرترین و پربازده‌ترین روش ممکن انجام می‌گیرد. در سازمان هرچه اعضای یک تیم بیشتر باشند و باهم هماهنگ‌تر باشند، ابهام‎ در کارها و پروژه‎ ها کمتر می‌شود.

خرد جمعی و کار گروهی
mentoring

منتورینگ

آموزش روش‌ها و تکنیک‌های مناسب برای راهبری و هدایت یک شخص (منتور) به شخص دیگری (منتی) با هدف ارتقای دانش، مهارت و توانایی‌های شخصی و شغلی، نیاز اساسی سازمان‌های امروزی بخصوص در استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های جوان است. در این روش، منتورها با توجه به تجربیات خود، راهکارهایی برای عبور از چالش‌ها و بهبود عملکرد منتی‌ها به اشتراک می‌گذارند. هدف اصلی آن، ایجاد یک فرآیند شخصی برای رشد و پیشرفت منتی‌ها است. در این کارگاه منتورها می‌آموزند چگونه بر اساس باورها، ارزش‌ها و روش یادگیری هر فرد تجربیات و آموزش‌های خود را انتقال دهند. 

بازخورد

بازخورد، به مجموعه‌ای از اطلاعات و نظراتی گفته می‌شود که به شخصی در مورد عملکرد، رفتار یا نتایج کاری او ارائه می‌شود تا باعث رشد و پیشرفت او بشود. بازخورد یکی از ابزارهای مهمی است که به شما کمک می‌کند تا عملکرد خود را بهبود بخشید و به بهترین شکل ممکن به اهداف خود دست یابید. این کارگاه آموزشی، مجموعه‌ای از روش‌ها و تمرینات آموزشی، نحوه‌ی ارائه‌ی بازخورد در سازمان را آموزش می‌دهد. شرکت‌کنندگان با یادگیری مفاهیم اساسی و تمرینات عملی، مهارت‌های لازم برای ارائه‌ی بازخورد به دیگران را کسب می‌کنند. 

feedback-service
co-development

مهارت‌های ارتباطی

 ارتباط موثر برای هر کسب و کاری که به دنبال موفقیت است ضروری است. آموزش مهارت‌های ارتباط موثر به کارکنان کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود بخشند و روابط مثبت و سازنده‌تری ایجاد کنند.

در این کارگاه شما، اصول کلیدی ارتباط موثر و نحوه به کارگیری آنها را در موقعیت‌های مختلف را  آموزش می‌بینید و نیز موضوعاتی مانند گوش دادن فعال، قاطعیت، حل تعارض، و ارتباط موثر کلامی و غیرکلامی ارائه می‌شود.

یادگیری سازمانی

سازمان یادگیرنده سازمانی است که ظرفیتی مستمر و افزایش یافته برای یادگیری، انطباق و تغییر فرآیندها و فرهنگ خود را دارد. ارزش‌ها، سیاست‌ها، شیوه‌ها، سیستم‌ها و ساختارهای آن، یادگیری را برای همه کسانی که در آن کار می‌کنند، پشتیبانی و تسریع می‌کند و با قدرت و به صورت جمعی یاد می‌گیرد. این نوع سازمان دائماً خودش را طوری تغییر می‌دهد تا بتواند به نحو بهتری اطلاعات را جمع‌آوری و از آن استفاده کند. هدف از این کار موفقیت مجموعه سازمانی است.

۰

تعداد سازمان‌ها

۰

شرکت کنندگان

۰

کارگاه آموزشی

مدرسین
سازمانی
کوچینگ ویز

علی خالویی

کوچ PCC

 

جواد فیض

کوچ PCC

 

مهدی حیدریان

کوچ ACC

 

روزبه بهرامی

کوچ PCC

 

مریم افضلی

کوچ ACC

 

نحوه همکاری کوچینگ ویز با شما

آشنایی

پس از تماس اولیه و دریافت درخواست شما، تیم ما برای آشنایی و درک بهتر نیازهایتان‌، با شما ملاقات خواهند کرد

طراحی در اتاق فکر

تیم متخصص و مدرسین حرفه‌ای ما در اتاق فکر مدرسه با توجه به نیازسنجی انجام شده و اهداف و درخواست شما، اقدام به طراحی دوره‌ها، کارگاه‌ها و سایر برنامه‌ها می‌کنند

توافق همکاری

طرح پیشنهادی ما با تمام جزئیات ارائه می‌شود و پس از جلب رضایت شما، قرارداد همکاری عقد می‌گردد

پیاده‌سازی و اجرا

تیم اجرایی ما طبق برنامه زمان‌بندی توافق شده، نسبت به پیاده‌سازی طرح و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌ها اقدام خواهند کرد

سازمان‌هایی که به ما اعتماد کرده‌اند

نظرات برخی از مشتریان ما

ارتباط با ما

executiveservices@coachingwaysme.com

ما را دنبال کنید

تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به مدرسه کوچینگ ویز می‌باشد.

فرم درخواست خدمات سازمانی

لطفا جهت ثبت درخواست خدمات سازمانی فرم زیر را وارد کنید: